Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:15:49 GMT

سفری لذت بخش به شهرستان بن

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۵۳۶۲

سفری لذت بخش به شهرستان بن

اگر در ایام نوروز تاکنون موفق نشده‌اید به شهرستان بن در استان چهارمحال و بختیاری سفر کنید، خوب است شهرستانی با جاذبه‌های طبیعی و گردشگری بسیار را برای گشت و گذار انتخاب کنید.

به گزارش ایسنا، شهرستان بن با مرکزیت شهر بن دارای دو بخش، دو شهر و چهار دهستان و با ارتفاع حدود دو هزار متری از سطح دریا قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گردشگاه گرداب بن، منطقه حفاظت شده شیدا، حاشیه دریاچه سد زاینده‌رود، پیست اسکی روستاهای بارده و شیخ شبان و … از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری شهرستان بن محسوب می‌شود.

مهم‌ترین اماکن تاریخی- مذهبی این شهرستان شامل قلعه محمدحسن‌خان بختیاری در روستای بارده، امامزاده سید محمد بارده، امامزاده سید بهاء‌الدین روستای شیخ شبان، امامزاده حارث بن علی روستای جمالو، امامزاده بابا محمد بن، پل‌های تاریخی شهر بن، پل و حمام روستای بارده و … است.

از مهم‌ترین سوغات محلی این شهرستان می‌توان به انواع لبنیات، عسل و … اشاره کرد.

حاشیه سد زاینده‌رود و آبگیر بن

سد بتونی قوسی زاینده‌رود، در شهرستان بن و سامان، بر روی رودخانه زاینده‌رود در محلی به نام آبادچی که در ۶۰ کیلومتری سرچشمه زاینده‌رود قرار دارد، بنا شده است.

حاشیه رودخانه زاینده‌رود به دلیل وجود جاذبه‌های طبیعی مورد توجه گردشگران بوده است.

آبگیر بن (معروف به گرداب بن) در شهر بن و در فاصله ۲۳ کیلومتری شهرکرد مرکز استان واقع شده است.

این مکان با چشم‌اندازی زیبا و ویژگی‌های منحصر به فرد، یکی از جاذبه‌های شهرستان بن و محل مناسبی برای تفریح و استراحت گردشگران بوده و دارای امکانات و تسهیلات مناسبی از جمله سرویس بهداشتی، آب آشامیدنی، تلفن عمومی، پارکینگ، آلاچیق، سکوی نشیمن، قایق‌رانی، مغازه اغذیه فروشی، جاده آسفالت و … است.

امامزاده محمد روستای بارده

امامزاده محمد روستای بارده

بقعه با شکوه این امامزاده در کنار روستای بارده از توابع شهرستان بن، در ۵۳ کیلومتری شهرکرد مرکز استان واقع شده و چشم‌انداز آن فوق‌العاده زیبا و دیدنی است.

اصل بقعه متعلق به دوره صفویه است و دارای امکاناتی از قبیل جاده آسفالت، آب آشامیدنی، پارکینگ، سکوی نشیمن، آلاچیق و … است.

بقعه با شکوه امامزاده سید بهاء‌الدین محمد شیخ شبان در دو کیلومتری روستای شیخ شبان در شهرستان بن و در ۴۴ کیلومتری شهرکرد واقع شده که این بنا متعلق به دوره صفویه است.

بنای امامزاده بابا پیر احمد بن متعلق به دوران قاجار است که در فاصله ۱۰ کیلومتری شهر بن، ۳۷ کیلومتری شهرکرد و در کنار رودخانه زاینده‌رود واقع شده است.

گنبد این بنا از نوع گنبدهای دوپوش است که به صورت رک ساخته شده و نقاشی‌های مذهبی فضای درونی آن را پوشش می‌دهد، از دیگر متعلقات این بنا می‌توان به ایوان، ضریح و صحن اشاره کرد.

این بنا در سال ۸۱ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

صنایع دستی بن؛ خاتم و بافته‌های داری

عکس دریافتی از خاتم کاری
 

تزئین سطوح چوبی مانند قاب عکس و تابلو، جعبه دستمال کاغذی و قلمدان و … با استفاده از مواد اولیه گوناگون نظیر فلز، چوب‌های رنگی و استخوان را خاتم‌کاری می‌نامند.

بافته‌های داری و زیراندازها یکی از گروه‌های صنایع دستی را تشکیل می‌دهند که قدمت بسیار طولانی در این شهرستان داشته و نقش بسیار مهمی در این منطقه ایفا می‌کند.

گردشگری ورزشی بن

عکس دریافتی پیست اسکی بارده

پیست اسکی بارده در نزدیکی روستای بارده، حدود ۴۳ کیلومتری شمال غرب شهرکرد و پنج کیلومتری جنوب شرق روستای بارده واقع شده و در دامنه‌های شمالی کوه نسارتنگ واقع در جنوب غربی روستای بارده و در یک کیلومتری جنوب جاده آسفالته ارتباطی روستاهای منطقه قرار گرفته که در سال ۸۳ به بهره‌برداری رسید.

دسترسی آسان و نزدیک به مرکز استان از ویژگی‌های این پیست است.

پیست اسکی شیخ شبان که در روستای شیخ شبان احداث شده و فاصله آن تا مرکز استان ۴۵ کیلومتر است.

بالابر این پیست از نوع تله اسکی و طول خط بالابر ۴۷۰ متر است، همچنین ارتفاع نقطه آغازین بالابر، دو هزار و ۵۰۰ متر از سطح دریا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرستان بن گردشگري منطقه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۵۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: این طرح‌ها شامل اجرای خطوط انتقال شمال شهر خرمدره به طول ۴ کیلومتر، آبرسانی به فاز ۳ شهرک گلدشت، تأمین آب آشامیدنی سایت اداری و مساکن ملی خرمدره، تکمیل مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی سوکهریز است.

وی افزود: احداث ۲ کیلومتر خط انتقال آب روستای فلج، یک کیلومتر خط انتقال روستای قلعه حسینیه، حفر و تجهیز چاه شماره ۱۶ خرمدره و تکمیل مخزن ۴۰۰۰ متر مکعبی خرمدره از جمله دیگر طرح‌هایی است که امسال در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۰ طرح آبرسانی با اعتبار بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان در شهرستان خرمدره اجرا و به بهره برداری رسید.

نادرخانی گفت: اجرای ۸۰ میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای در تصفیه خانه آب ابهر و خرمدره نیز از جمله اقدامات شرکت آبفا در سال گذشته در شهرستان خرمدره بود.

این مسئول یادآور شد: توسعه خدمات آب و فاضلاب به ویژه در حوزه روستایی از اولویت‌های کاری شرکت آبفا در سال جدید است که در این راستا روستای نصیرآباد خرمدره به عنوان نخستین روستای استان، از خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب برخوردار شد.

گفتنی است شهرستان خرمدره با ۷۵ هزار نفر جمعیت و ۳۴ هزار مشترک یکی از ۸ شهرستان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان است.

کد خبر 6089966

دیگر خبرها

  • آذرخش جان یک نفر را در مردهک عنبرآباد گرفت
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • ویزیت رایگان در روستای صدیف سنچولی بخش قرقری هیرمند
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) نهبندان رسید
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) نهبندان رسید/ تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران