Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضائیه به استاندار و مسئولان قضائی استان چهارمحال و بختیاری مهلت داد که حداکثر ظرف ۳ ماه دعوای حقوقی اهالی روستای شیخ شبان چهارمحال و بختیاری با بنیاد مسکن بر سر اراضی مسکونی را برطرف کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری برنا؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در نخستین برنامه از سفر یک روزه خود به استان چهارمحال و بختیاری به صورت سرزده به روستای «شیخ شبان» از روستاهای تابعه شهرستان بن در نزدیکی شهرکرد رفت و پای حرف‌ها و درددل‌های مردم شهیدپرور این روستا نشست و دستوراتی را برای حل مشکلات آنها صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای شیخ شبان که یکی از قطب‌های خاتم‌کاری در کشورمان به حساب می‌آید، در 40 کیلومتری شهرکرد قرار دارد و با حدود 2 هزار و 500 نفر جمعیت در طول دوران انقلاب و دفاع مقدس 84 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که این آمار موجب شد تا به عنوان «روستای نمونه ایثارگری» انتخاب شود و همه مردم روستا که پیشنیانشان میزبان امامزاده سید بهاالدین محمد از فرزندان امام هفتم شیعیان بودند، از سلسله شریف سادات هستند که از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این روستای قدیمی است.

رئیس قوه قضاییه در زمینه مشکل 2 هزار تن از اهالی روستای شیخ شبان که اراضی مسکونی آنها در جریان یک دعوای حقوقی از سوی بنیاد مسکن به عنوان اراضی ملی اعلام و از مردم خواسته شده خانه‌هایشان را تخلیه کنند تاکید کرد: وقتی مردم یک روستا که در مسائل انقلاب نقش آفرینی داشتند و فرزندان خود را تقدیم انقلاب اسلامی کردند و انسان‌هایی قانونمدار و حق‌طلب هستند، حق نیست که مشکل آنها نادیده گرفته شود یا حل مشکلاتشان طولانی شود.

رئیسی در همین راستا بر لزوم تشکیل فوری جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان و بررسی مشکل اراضی مسکونی اهالی روستای شیخ شبان در این شورا تاکید کرد و با تعیین ضرب‌الاجل 3 ماهه، از استاندار، مسئولان قضائی و مدیران بنیاد مسکن استان خواست که موضوع این اراضی را به نفع مردم محروم و انقلابی منطقه برطرف کنند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به شکایت‌های مردمی از بنیاد مسکن استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای رفع مشکل مسکن مردم محروم و روستانشین تشکیل شده و باید به وظایف خود در این زمینه عمل کند و تلاش ما این است که مشکل مردم شیخ شبان هم بدون طرح شکایت قضایی و به سرعت حل و فصل شود.

وی با اشاره به اشتغال اکثریت مردم روستای شیخ شبان به کشاورزی تصریح کرد: اگر روستا منابع طبیعی و مردمی اهل کار و علاقه‌مند به تولید داریم باید شرایط اشتغال هم به سرعت فراهم شود و نباید مشکلات کوچک اداری مانع کار و تلاش آنها شود و سال‌ها هم زمان ببرد که این مشکلات حل شود و ما همچنان شاهد آن باشیم که چنین مردمی زیرپوشش کمیته امداد قرار دارند، این اصلاً قابل قبول نیست.

رئیس قوه قضائیه در مورد مشکل تامین آب شرب مردم روستای شیخ شبان که ایجاد تاسیسات لازم برای انتقال آب به این منطقه با مصوبه شورای آب کشور متوقف شده، بر لزوم اجرای فوری و بی‌قید و شرط حکم قانونی صادر در این زمینه برای حل مشکل آب اهالی روستا تاکید کرد.

رئیسی همچنین پس از شنیدن سخنان نماینده هزار نفر از کارگران اخراجی یکی از کارخانه‌های منطقه و اطلاع از دغدغه‌ها و گرانی‌های خانواده‌های آنها نیز قول داد موضوع را در نشست عصر امروز شورای اداری استان پیگیری کند.

رئیس دستگاه قضا در جریان حضورش در روستای «شیخ شبان»، همچنین با حضور در گلزار مطهر شهدای روستا و قرائت فاتحه، نسبت به مقام شامخ شهیدان این منطقه ادای احترام کرد و یاد و خاطره آنها را گرامی داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری مسکن روستای شیخ شبان رئیس دستگاه قضا مشکل مسکن چهارمحال و بختیاری روستای شیخ شبان اهالی روستا بنیاد مسکن مردم روستا رئیس قوه حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است